Afspraken

Schoolrekening:

De schoolrekening wordt maandelijks gemaild of meegegeven met je kind en kan via overschrijving worden betaald. Indien je dit wenst, kun je betalen via domiciliëring.

Hiervoor kun je steeds op school terecht voor meer informatie.

Jarigen van de maand:

De verjaardag van jullie kind is een fijne gebeurtenis. We zijn dan ook blij dat wij hier als school aan kunnen bijdragen door jullie kind een leuke dag op school te bezorgen. Elke maand zetten wij dan ook de jarigen van de maand in de kijker. De school trakteert dus brengen de kinderen niets meer van thuis mee.

Tussendoortje:

De kinderen van de derde graad kunnen in de voormiddag een koek meebrengen naar school. In de namiddag brengen ze een stuk fruit mee of kunnen ze bij ons een stuk groente of fruit bestellen. Deze bestelling wordt dan via de schoolrekening verrekend.

Veilig verkeer:

Verwachtingen naar de ouders:

De school verwacht dat de ouders positief meewerken aan alle initiatieven die door de school genomen worden.

Zoals o.a.:

  • Parkeren aan de schoolpoort.
  • Het dragen van het fluohesje.
  • Het dragen van de fietshelm.

Verwachtingen naar de kinderen.

Fluohesje:

Het dragen van het fluohesje is verplicht voor de kinderen de 3de kl t.e.m. 6de leerjaar van 1 oktober tot aan de paasvakantie. De hesjes worden door de school gratis ter beschikking gesteld. Bij verlies kan je een ander fluohesje bekomen mits betaling van € 5.

Fietshelm:

We vinden het fijn dat je kind met de fiets naar school komt. Omwille van de veiligheid moedigen we het dragen van een fietshelm ten zeerste aan. Je kan een fietshelm van de school lenen tegen een waarborg van € 10.

Voor de kinderen die gebruik maken van de fietspooling en op klasuitstappen met de fiets is het dragen van de fietshelm verplicht.